Форум: Мнения и Препоръки
Тема: Първо впечатление
Автор: rado84

Мнение от rado84 пуснато на Август 12 2018, 22:10
Здравейте. Не знам дали мястото на тази тема е за тук, но не видях по-подходящо място.
Ползвах Линукс в дюъл буут от Януари насам, но едва в началото на Юли набих шута на Уиндоуса и си останах в сингъл буут с Мента 18.3 Канела. В скоро време ще я сменям с ЛМДЕ Синди, защото убунтуто не отива на добре и може да изчезне някой ден.
Та, първото впечатление от сайта и най-вече от текста
Цитат: 

Ако търсите начин как да се ориентирате в света на отворения код и Линукс или да решите проблем с Линукс от конкретен или общ характер, заповядайте при нас! Дори и да сте новаци в областта на Linux, не се страхувайте да питате и да се интересувате! Включете се и задайте своите въпроси, а за отговорите ще се погрижи както екипът на Li, така и всеки участващ в проекта. Linux Index Project е изцяло отворен проект, в който можете да участвате и да заемете своето лично място, спомагайки по този начин както за своето развитие, така и за популяризирането на Линукс и отворения код в България.

ми се видя привестващо и се надявам да си остане такова. Защото вече си имах вземане-даване с "Линукс за българи" и се надявам, че този форум няма да се окаже техен клонинг, където самообявили се гурута се събират, за да си мерят... знаете какво.  :D  
Защото срещнах 1-2 проблема, които не можах разреша сам, но тъй като утре отивам на море, ще ги споделя, когато се върна.
Мнение от Str82DHeaD пуснато на Август 16 2018, 11:20
Здравей,
добре си направил като си изоставил уиноус. Само така можеш да се концентрираш в научаването на линукс.
С каквото можем - помагаме :)
Powered by ikonforums 1.0.0 © 2006 ikonforums