Форум: Общи Проблеми и Въпроси
Тема: малко глупав въпрос
Автор: ianko_niko

Мнение от ianko_niko пуснато на Април 29 2008, 17:24
значи искам да си сложа линукс на компа по точно back trak 3 че само той има вградени драивари за моята вифи карта, но нешто не иска да върви от хардиска иначе от ливе цд то варви ама нещо много бавно. та пускам го от ливе цд-то като  зареди влизам сас роот и парола тоор влизам в конзолата и зада ми зареди графичен дизаин парво пиша xconf ако не го напиша а дам директно startx ми се появява черен екран и нищо не става по нататък. значи пиша xconf и после startx и ми стартира перфектно. от там като зареди в менюто има инсталер отварям го и му давам да real а не live след това му давам инстал. той уж се инсталира някаде 30 мин и след това ми дава клоуз и като рестартирам и махна цд-то ми казва че има бт3 боот като почне да го зарежда след 5 сек ми дава черен екран и нищо по нататък не става. това е моят проблем ако някой може и има желание да помогле ще съм му много благодарен.


Мнение от phantomlord пуснато на Април 29 2008, 18:41
< http://www.remote-exploit.org/backtrack.html > :
Цитат: 

With no installation whatsoever, the analysis platform is started directly from the CD-Rom and is fully accessible within minutes.


Тук пък пишат друго: < http://wiki.remote-exploit.org/index.php/Install#Installing_BackTrack_v2.0_using_the_GUI_installer >


Мнение от ianko_niko пуснато на Април 30 2008, 11:42
тея работи ги погледнах ама когато за първи път се занимаваш със линух е малко сложно. за това ако може на малко по разбираем език да ми обясни някои.
Powered by ikonforums 1.0.0 © 2006 ikonforums