Форум: Общи Проблеми и Въпроси
Тема: Софтуерен сайт
Автор: zirgs

Мнение от zirgs пуснато на Август 16 2018, 17:02
Здравейте! С мои роднини сме решили да правим сайт за софтуер и да вложим в него. Желаем да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за някои неща. Имаме няколко въпроса, на които търсим отговори:
1. Как е по-добре  - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме убеждават да закупя такъв с история, защото по-бързо ще може да се класира в търсещите машини. Ако е така, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко време трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.
Powered by ikonforums 1.0.0 © 2006 ikonforums