Форум: Li Новини
Тема: ATI спират поддръжката на чипсети R300-R500
Автор: altoas

Мнение от altoas пуснато на Март 05 2009, 14:08
Прясна новина от портала за графични карти:
< http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=amd_r500_legacy&num=1 >

отностно промяна в политиката на ATI за поддръжка на драйвери и чипсети. Всички стари модели от серията R300-R500 или общо казано всичко преди Radeon HD2000 ще остане без официален драйвер. За ползващите Линукс, алтернативата е или да останат със старият драйвер (неприложимо при update на системата до нова версия, тъйкато драйверите не са съвместими със най - новите версии на Xоrg), или да ползват драйверите с отворен код, т.н. xserver-xorg-video-ati xserver-xorg-video-radeon xserver-xorg-video-radeonhd които специално за чипсети до R500 имат и читаво работещо 3D.

за подробности можете да се обърнете към оригиналната статия (на ENG).
и не тъжете, и без това драйверите на АТИ изоставаха значително в качество, производителност и време спрямо всички останали.
Мнение от nacho11 пуснато на Февруари 19 2014, 10:23
Нормално.. технологиите се развиват постоянно.


Здравейте на всички форумджии! Сега ще покажа няколко заинтригуващи сайта. Предлагам на Вашето внимание < http://jardin.bg > и < http://www.top-flowers.com/, > които правят доставка на букети и са много точни. Ако пък се нуждаете от сватбен фотограф, може да се обърнете към < http://profilestudio.net/. > И последният сайт, който искам да погледнете, е < http://customercarebg.com/bg/ > - един популярен кол център. Считам, че тази информация ще Ви е полезна.


Мнение от redsoul66 пуснато на Юли 05 2014, 16:07
Богат избор на < http://dachevski.com > от различни красиви места и в различни сезони. Картините от онлайн галерията са на ниски цени и могат да се поръчат онлайн или да се видят на място в галерията в София. Разнообразие от тематики в каталога, както на графики, така и на картини с масло и акварел.


Мнение от Mihaela_Sys пуснато на Февруари 16 2019, 22:50
Напълно очаквано, предвид технологичните промени.
Powered by ikonforums 1.0.0 © 2006 ikonforums