Форум: Servers & Services
Тема: Проблем с ламп.
Автор: lubo4be

Мнение от lubo4be пуснато на Юни 20 2010, 22:27
Добър вечер, инсталирах си един ламп на един Линукс "мандирава 2010" преди 9 месеца, ама до преди два дни не иска да ми се отваря сайта от външното ип, нито от Localhost!
Въпроса ми е как да си преинсталирам лампа, аз лесно ще си кача на ново пхп-скриптове и там другите неща.

Само да поясна:

- Искам да го престалирам,това се мъча да направа и затова питам тук, как да го направа!
Не съм унисталирал до сега ламп.


- Ще е нужна престалация, защото изтрих "httpd" от папка ETC!
И също задох на всички пакети с името apаche - Unistal,ама не искат да се унисталират от RPM-status!

Поздрави:
Любомиров


Мнение от altoas пуснато на Юни 21 2010, 10:25
тва да не ти е windows бе човек, нищо не се трие току-така.
първо се проверява в логовете защо ти тръгва/не ти тръгва сайта.
какво точно се получава.
след това евентувално се преинсталират пакети.
бас и глупоста си направил.
некадърна история!
Мнение от lubo4be пуснато на Юни 21 2010, 16:49
Quote: (altoas @ Jun. 21 2010, 07:25)

тва да не ти е windows бе човек, нищо не се трие току-така.
първо се проверява в логовете защо ти тръгва/не ти тръгва сайта.
какво точно се получава.
след това евентувално се преинсталират пакети.
бас и глупоста си направил.
некадърна история!

Ок, Оправих се,!
Просто унисталнах всички пакети от менуто на мандривата с името "apache", след това добавих новите хранилища на мандривата. След това исталирах, най важните пакети с името apache,(по-преценка, имам вече 9 месеце опит) че ми изленаха около 20-тина и повече. И след това исталирах едно phpadmin, и си качих на ново php-документите и всичко работи вече.

БЛАГОДАРИЯ-ТИ! за отгвора, и че най-вече има кой да по-мага.!


Powered by ikonforums 1.0.0 © 2006 ikonforums