Здравейте, обръщам се към вас за лек за следното главоболие:
Прясно инсталирана Mandriva 2007 на лаптоп ASUS 6800 забива 1-2 минути след старта. Инсталацията е от ДВД (за 586 и х86_64), избрал съм пакетите на работна станция, игри и мрежови компютър (клиент). След зареждане на KDE или Gnome всичко е изрядно докато работи вентилатора на лаптопа (т.е. без пуснато приложение след около минута вентилатора спира и линукса забива, пусна игра - докато работи и товари системата добре, спирам играта след малко спира вентилатора и
). При стартиране на Мандривата показва, че не може да стартира autofs , но си вижда win дяловете и CD така, че не вярвам това да е причината. На същият лаптоп съм инсталирал успешно федора 2 и 5, зузе 9.2, 10 и 10.2 но забил линукс досега не бях виждал, а за този имах определени очаквания (на десктопа преди съм слагал Мандрейк 8 и 8.2, и ми допадаха).
Благодаря за отделеното внимание.
Редактирано от DivJ на Декември 23 2006, 00:15
Прясно инсталирана Mandriva 2007 на лаптоп ASUS 6800 забива 1-2 минути след старта. Инсталацията е от ДВД (за 586 и х86_64), избрал съм пакетите на работна станция, игри и мрежови компютър (клиент). След зареждане на KDE или Gnome всичко е изрядно докато работи вентилатора на лаптопа (т.е. без пуснато приложение след около минута вентилатора спира и линукса забива, пусна игра - докато работи и товари системата добре, спирам играта след малко спира вентилатора и

Благодаря за отделеното внимание.
Редактирано от DivJ на Декември 23 2006, 00:15