Запомняне

» Здравейте
[ Вход :: Регистриране ]
Тема: kio_thumbnail 1500 RAM?!?!?
Мнение #1 Skip to the next post in this topic.
Написано на: Май 04 2009, 16:42

Avatar




Група: Li fans
Мнения: 28
Регистриран: Юли 2008

Оценка: няма

Offline
здр на всички преди 2 дена забелязах следния проблем в slak-a ми (12.2.0) през 10/15 мин ми се пуска този процес "kio_thumbnail" и ми използжа 1532 рам  в продължение на 10 минути някаде след това се спира и лсед още 10 минути някаде пак се пуска и пак наново... като го киллна пак се пуска :( ???? някои да знае от какво е това или за какво се използа този прооцес?? четох  в нета  че било свързано с КДЕ-то но от доста време сам с кде защо точно сега се появява този процес???
Контакти:  mistercrazy

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ: skyp:Resident_evil_2
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Мнение #2 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Май 28 2009, 22:29

Avatar




Група: Li fans
Мнения: 28
Регистриран: Юли 2008

Оценка: няма

Offline
ее : ( никои ли незнае какаф е този процес??? през 5 минути ми се писка баси... ням думи никои ли не се е срещал с този ппроблем ?
Контакти:  mistercrazy

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ: skyp:Resident_evil_2
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Мнение #3
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Май 28 2009, 23:11

Avatar




Група: Li fans
Мнения: 763
Регистриран: Февруари 2008

Оценка: 5

Offline
sry

Контакти:  altoas

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
Общо 2 отговор(а) от Май 04 2009, 16:42 до сега

© 2014 Linux Index Project
Powered by iF 1.0.0 © 2006 ikonForums