Запомняне

» Здравейте
[ Вход :: Регистриране ]
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Общи Проблеми и Въпроси » Проблем с флашплейъра - само звук без картина?
Тема: Проблем с флашплейъра - само звук без картина?
Мнение #1 Skip to the next post in this topic.
Написано на: Септември 10 2009, 15:59

No avatar chosen




Група: Li fans
Мнения: 2
Регистриран: Септември 2009

Оценка: няма

Offline
Инсталирах си опера 10, допреди това бях с опера 9.Х.
Лонг стори шорт, вече не мога да гледам видеота в тубата или където и да е :/
С ФФ всичко е наред, но с Опера не.
Преинсталирах хиляди пъти флашплейъра, както и опера - просто не става. За флашплейър 10 става въпрос.
Някой някакви идей?
Благодаря!
Контакти:  Firag

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Мнение #2 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Септември 11 2009, 13:57

Avatar




Група: Li maniacs
Мнения: 869
Регистриран: Юли 2006

Оценка: 5

Offline
Виж тук дали имаш правилен път до флаша


Мнение #3 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Септември 12 2009, 13:39

No avatar chosen




Група: Li fans
Мнения: 2
Регистриран: Септември 2009

Оценка: няма

Offline
Quote: (tolostoi @ Sep. 11 2009, 13:57)

Виж тук дали имаш правилен път до флаша


Извиняваm се за късния отговор, но не бях пред компютъра.
Иначе да, правилен е пътя до флаша.
Мое би забравих да спомена, че съм на дистрото му е Убунту.
:14;

Редактирано от Firag на Септември 12 2009, 15:36
Контакти:  Firag

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Мнение #4
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Септември 13 2009, 20:21

No avatar chosen




Група: Li gurus
Мнения: 1489
Регистриран: Април 2005

Оценка: 5

Offline
флашплеърът е един за всички браузери (с изключение на версията за IE) - щом работи при ФФ значи проблемът не е в него

проблемът ти най вероятно е кофти настройка на opera-та (потребителска) така че преди да преинсталираш каквото и да било (което в случая не ти е помогнало) пробвай да стартираш проблемното приложение от друг потребителски акаунт (в краен случай с root права - но е по удачно да си направиш нов потребител за тестът) - така ще избегнеш потребителските настройки
другия вариант е да изтриеш директорията с тези настройки (така грубо рестартираш настройките на приложението) - за opera трябва да изтриеш ~/.opera
Контакти:  mcwolf

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Общо 3 отговор(а) от Септември 10 2009, 15:59 до сега
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Общи Проблеми и Въпроси » Проблем с флашплейъра - само звук без картина?

© 2014 Linux Index Project
Powered by iF 1.0.0 © 2006 ikonForums