Запомняне

» Здравейте
[ Вход :: Регистриране ]
Тема: Софтуерен сайт
Мнение #1 Skip to the next post in this topic.
Написано на: Август 16 2018, 17:02

No avatar chosen
Група: Li fans
Мнения: 11
Регистриран: Март 2013

Оценка: няма

Offline
Здравейте! С мои роднини сме решили да правим сайт за софтуер и да вложим в него. Желаем да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием екип, който ще ни помага за някои неща. Имаме няколко въпроса, на които търсим отговори:
1. Как е по-добре  - да вземем нов домейн или стар. Четох доста и все повече хора ме убеждават да закупя такъв с история, защото по-бързо ще може да се класира в търсещите машини. Ако е така, от къде мога да купя и какви пари горе-долу ще струва?
2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Може ли да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко време трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че повечето имат различно мнение по този казус. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да получа. Тук отново стои въпроса как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.
Контакти:  zirgs
WEB  
Мнение #2
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Март 25 2019, 18:32

No avatar chosen
Група: Li fans
Мнения: 5
Регистриран: Март 2019

Оценка: няма

Offline
Откакто започнах да се занимавам по-усилено с тренировки, чух, че креатин помагал много за издръжливостта. Реших да опитам и останах приятно изненадан. Наистина работи и още как!

Редактирано от ivaila88 на Ноември 28 2019, 13:28
Контакти:  ivaila88

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Общо 1 отговор(а) от Август 16 2018, 17:02 до сега

© 2014 Linux Index Project
Powered by iF 1.0.0 © 2006 ikonForums