Ще започна така-от няколко (2) месеца се занимавам с Линукс, главно заради университета, тоест познанията ми са доста ограничени. Искам обаче да задълбоча в него и да забравя за Уиндоуса. Имам няколко въпроса, ако може някой от вас да ми отговори. Значи:първо-компютърът, който ползвам в момента, не е този, на който е сложен кабела за нета. Смених на този мака и сега си бачка, обаче не знам как да го направя този трик пре Линукс.Тоест не знам изобщо как да си конфигурирам връзката от там. Работя на Слакуер, сменям м/у Гноме и КДЕ, ама май КДЕ по-разбирам, може би щото е изглежда повече като Уиндоуса. Това е навик, обаче, от който мисля, че бързо ще отвикна. И нещо друго да питам:имам някой файлове(е-букс), които Линукс не ми отваря, дава ми грешки, а Уиндоус си ги отваря без проблем. Това въпрос на настройки ли е или...?
Мерси много и съжалявам ако задавам банални въпроси, сигурно на тези, които се занимават само с Линукс им е писнало от начинаещи, които само задават въпроси, а не се мъчат сами като първите Линукс-фенове
Мерси много и съжалявам ако задавам банални въпроси, сигурно на тези, които се занимават само с Линукс им е писнало от начинаещи, които само задават въпроси, а не се мъчат сами като първите Линукс-фенове