Запомняне

» Здравейте
[ Вход :: Регистриране ]
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Applications » проблем с TV tuner
Тема: проблем с TV tuner
Мнение #1 Skip to the next post in this topic.
Написано на: Март 15 2007, 21:18
puff1

No avatar chosen




Група: Li fans
Мнения: 1
Регистриран: Март 2007

Оценка: няма

Offline
ползвам SUSE 10.1 чрез yast си настроих тунера, но имам следния проблем не мога да хвана нищо друго освен КАНАЛ 1  :6;  :6;  :33;  :29; ужас ви казваммммм, с FM тунера проблема е още по-голям освен шум нищо друго не се чува  :14; сигурно най-малко 100 пъти съм сканирал на каква ли не честота, но резолтата е един и същ. Ако някои меже да помогне да пише  :60;
Контакти:  puff1
WEB  
Мнение #2 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Март 16 2007, 16:14
Drakula

Avatar




Група: Li fans
Мнения: 240
Регистриран: Август 2005

Оценка: няма

Offline
Както вече ти отговориха на едно друго място, не си споделил никаква полезна информация от сорта на:
- какъв е тоя тунер?
- как точно си го настроил?
- каква програма ползваш за да гледаш/слушаш?

Ако ти се чете за моите проблеми с моя тунер - цък. Ако не друго, надявам се поне линка да ти е полезен пример как да зададем разбираемо въпроси :)
Контакти:  Drakula
WEB  
Мнение #3 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Април 08 2007, 16:56
live1102

No avatar chosen




Група: Li fans
Мнения: 7
Регистриран: Декември 2006

Оценка: няма

Offline
може ли да ми дадете съвет как да подкарам тв тунер asus на тиликс 2.0. и какъв софтуер да използвам за това
Контакти:  live1102
WEB  
Мнение #4 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Април 08 2007, 17:59
zerobrain

Avatar




Група: Li fans
Мнения: 26
Регистриран: Април 2007

Оценка: няма

Offline
Имам тв тунер PixelView PlayTV Pro и Kubuntu 7.04b. Гледам тв през tvtime. За съжаление обаче, като му дам той да си търси каналите не намира нищо. :29; За това пуснах сигнала през видеото (което си има собствен тунер) и през Composite 1  слава богу - тръгна! :33; Само, че дава картината черно-бяла на всички канали. :( Опитвах всевъзможни врътки с настройките и нищо не се получава - все си я дава черно-бяла. :6;  Някакви идеи?     :12;

POWERED by openSUSE 10.2
Контакти:  zerobrain
WEB  
Мнение #5
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Май 11 2007, 18:31
Ghost
Нерегистриран










Цитат:  (puff1 @ Март 15 2007,21:18)

ползвам SUSE 10.1 чрез yast си настроих тунера, но имам следния проблем не мога да хвана нищо друго освен КАНАЛ 1  :6;  :6;  :33;  :29; ужас ви казваммммм, с FM тунера проблема е още по-голям освен шум нищо друго не се чува  :14; сигурно най-малко 100 пъти съм сканирал на каква ли не честота, но резолтата е един и същ. Ако някои меже да помогне да пише  :60;

Molq ako nqkoi znae kakav e problema da otgovori na tozi vapros zachto pod Suse 10.2 se hvachta samo Kanal 1
Контакти:  Ghost

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Общо 4 отговор(а) от Март 15 2007, 21:18 до сега
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Applications » проблем с TV tuner

© 2014 Linux Index Project
Powered by iF 1.0.0 © 2006 ikonForums