Запомняне

» Здравейте
[ Вход :: Регистриране ]
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Applications » Нямам звук при flash
Тема: Нямам звук при flash
Мнение #1 Skip to the next post in this topic.
Написано на: Септември 07 2008, 18:40

No avatar chosen




Група: Li fans
Мнения: 88
Регистриран: Март 2008

Оценка: няма

Offline
Здравейте.
Ползвам Ubuntu 8.04, browser Mozilla Firefox
Инсталирах adobe flash player.До тук всичко добре - флашът тръгва, ама звука - не.
Как може да се коригира този проблем ?
Контакти:  SK0RP10N

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Мнение #2 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Септември 07 2008, 19:56

Avatar




Група: Li fans
Мнения: 65
Регистриран: Декември 2007

Оценка: няма

Offline
Пробвай да затвориш всички програми, които ползвад звук (дори и скайп), рестартирай мозилата и виж дали имаш. Аз съм така - с hardy съм, когато гледам някой филм или слушам музика, не мога да ползвам друга (която и да е) програма, която използва звуковите драйвери ;)

life is too short... so live with that!
Контакти:  blazed
WEB  
Мнение #3
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Септември 07 2008, 22:02

No avatar chosen




Група: Li fans
Мнения: 88
Регистриран: Март 2008

Оценка: няма

Offline
Благодаря :)
Изкючих Banshee и всичко тръгна
Контакти:  SK0RP10N

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Общо 2 отговор(а) от Септември 07 2008, 18:40 до сега
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Applications » Нямам звук при flash

© 2014 Linux Index Project
Powered by iF 1.0.0 © 2006 ikonForums