Запомняне

» Здравейте
[ Вход :: Регистриране ]
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Applications » Проблем с Mplayer
Тема: Проблем с Mplayer, Субтитри и .....
Мнение #1 Skip to the next post in this topic.
Написано на: Февруари 14 2006, 21:35
geban

No avatar chosen


Warn 2

Група: Li fans
Мнения: 42
Регистриран: Февруари 2006

Оценка: няма

Offline
Проблемите ми с Mplayer са два - Субтитрите ми излизат като долни черти вместо букви (кирилица) и има огроомно разминаване на звук и картина ....
Ако може някои да помогне ще съм му изключително благодарен :)
А и съм с RedHat 9.0 ... мерси предварително !
Контакти:  geban
WEB  
Мнение #2 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Февруари 14 2006, 22:04
tseso-st

Avatar




Група: Li fans
Мнения: 18
Регистриран: Ноември 2005

Оценка: няма

Offline
http://d.interbild.net/vstoykov/linuxdoc/bg-howto/
Контакти:  tseso-st
WEB  
Мнение #3 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Февруари 14 2006, 23:55
geban

No avatar chosen


Warn 2

Група: Li fans
Мнения: 42
Регистриран: Февруари 2006

Оценка: няма

Offline
Това добре,а по въпроса с разминаването на звук и картина?   :12:
Контакти:  geban
WEB  
Мнение #4
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Февруари 15 2006, 09:37
mcwolf

No avatar chosen




Група: Li gurus
Мнения: 1489
Регистриран: Април 2005

Оценка: 5

Offline
смени аудио драиверът който ползва mplayer-ът (от настройките му) и виж дали няма да се оправи
Контакти:  mcwolf

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Общо 3 отговор(а) от Февруари 14 2006, 21:35 до сега
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Applications » Проблем с Mplayer

© 2014 Linux Index Project
Powered by iF 1.0.0 © 2006 ikonForums