Запомняне

» Здравейте
[ Вход :: Регистриране ]
  • Страница 1 от 1 Skip to Page:
  • 1
Мнение #1 Skip to the next post in this topic.
Написано на: Октомври 07 2007, 20:41
mcwolf
 

No avatar chosen




Група: Li gurus
Мнения: 1489
Регистриран: Април 2005

Оценка: 5

Offline
ако amarok-ът ви мистериознно изгуби поддръжката на mp3 стартирайте (като root) скриптът install-mp3 от директория /usr/lib/amarok
Код: 
# /usr/lib/amarok/install-mp3


ако това не помогне (демек всичко е инсталирано но пущината търди че файлът е непознат)
Код: 
ln -s /usr/lib/xine/plugins/ ~/.xine/plugins


:29;


Редактирано от stumps на Октомври 07 2007, 21:27
Контакти:  mcwolf

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Мнение #2 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Октомври 08 2007, 13:55
saejoh
 

Avatar




Група: Li maniacs
Мнения: 449
Регистриран: Септември 2005

Оценка: няма

Offline
За СУСЕ-маниаците, само ще добавя, че ако решат да ъпдейтнат системата си до последната версия 10.3, и след това стартират Amarok, първият път при опит за пускане на някое mp3-радио, той директно ще ги отведе на това място, където ще могат с един клик на зверчето (има линкове, които отварят инсталтор, подобен на този в YAST) да си инсталират всичко, от което се нуждаят за видео и аудио поддръжката - ogg, vorbis, mp3, win32codecs - включително популярните плеъри mplayer, vlc, realplayer...
Успех! :8;


Редактирано от saejoh на Октомври 08 2007, 13:57

Ath XP 1700+, NVidia, Biostar M7NCG, Повече тук и тук
Контакти:  saejoh

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Мнение #3 Skip to the next post in this topic.
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Октомври 29 2007, 20:15
tolostoi
 

Avatar




Група: Li maniacs
Мнения: 869
Регистриран: Юли 2006

Оценка: 5

Offline
При Debian този проблем го оправих като изтрих папката ~/.xine/ преинсталирах пакета libxine1 и инсталирах libxine1-ffmpeg, също препоръчват да се инсталира и libmodplug0c2, така, че това би трябвало да е решението
Код: 
rm -r ~/.xine/
aptitude reinstall libxine1
aptitude install libmodplug0c2 libxine1-ffmpeg


Редактирано от tolostoi на Октомври 30 2007, 08:28

Мнение #4
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Май 24 2008, 17:01
lawlessbg

No avatar chosen




Група: Li fans
Мнения: 1
Регистриран: Май 2008

Оценка: няма

Offline
Я кажете как сте се оправили с кирилицата, че ако пусна някоя песен с българско заглавие и ми показва разни символи... Иначе ми е любимия плейър.
Контакти:  lawlessbg

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Общо 3 отговор(а) от Октомври 07 2007, 20:41 до сега
  • Страница 1 от 1 Skip to Page:
  • 1

© 2014 Linux Index Project
Powered by iF 1.0.0 © 2006 ikonForums