Запомняне

» Здравейте
[ Вход :: Регистриране ]
 » Начало » Li Форуми » Новини » Li Новини » Longhorn забавен отново - кой печели?
  • Страница 1 от 1 Skip to Page:
  • 1
Тема: Longhorn забавен отново - кой печели?
Мнение #1
Написано на: Април 11 2005, 12:12
stumps

Avatar
Група: Li psychos
Мнения: 1311
Регистриран: Април 2005

Offline
През последните седмици се наблюдава засилване на слуховете, че Longhorn няма да успее да излезе през официално обявената от Microsoft 2006 година. Ако появата на въпросната операционна система бъде отложено (отново) за 2007, някои от основните конкуренти (Novell, RedHat) определено ще спечелят, но за съжаление най-губещи ще бъдат производителите на софтуер и хардуер, докарващи приходите си главно от широкото разпространение на продуктите им под Windows. Голяма част от въпросните производители в момента са "на нокти" и очакват официално изявление относно "окончателната дата", преди да решат дали ще продължат да работят с Microsоft или ще трябва да променят насоката на бизнеса си.
Забавянето на появата на Longhorn на пазара, определено ще даде тласък на развитието на open-source решенията на конкурентите и доста ще обърка сметките на партньорите на Microsoft. Според аналитика Steve Kleynhans (META Group), ако се окаже, че ще има поредно забавяне с появата на Longhorn, то PC индустрията ще се нахвърли върху централата в Redmond във вид на тълпа за линч и това ще бъде така, защото голямата част от партньорите им ще трябва за пореден път да преправят бизнес плановете си в съответствие с Microsoft и отново да губят пари заради това.

Редактирано от stumps на Май 23 2005, 20:09

Два месеца работа с компютъра спестява два часа четене на документация

Бизнесът на Microsoft е бизнес за трима: Един пише вируси, друг прави антивирусни, а третият продава (псевдо)операционна система за тях.
Контакти:  stumps

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
Общо 0 отговор(а) от Април 11 2005, 12:12 до сега
  • Страница 1 от 1 Skip to Page:
  • 1
 » Начало » Li Форуми » Новини » Li Новини » Longhorn забавен отново - кой печели?

© 2014 Linux Index Project
Powered by iF 1.0.0 © 2006 ikonForums