Запомняне

» Здравейте
[ Вход :: Регистриране ]
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Servers & Services » Проблем със сървъра
Тема: Проблем със сървъра, Ubuntu 10.04
Мнение #1 Skip to the next post in this topic.
Написано на: Юни 19 2010, 20:47

No avatar chosen




Група: Li fans
Мнения: 5
Регистриран: Декември 2009

Оценка: няма

Offline
Здравейте,
имам следния проблем със сървърът ми....след като го ъпгрейднах от 9.10 до 10.04 ( може и съвпадение да е ) започна да прави странен проблем. Както си ми работи ПЦ-то дори не на 50% натоварено спира работа, но не напълно....в смисъл че като пусна пинг до сървъра пинг върви перфектно. Като тръгна да се логвам през SSH обаче лагва страшно много. След като дам да се кънектна към него ме пита за юзер след около 2-3 мин. понякога и повече. По същия начин и за паролата. Дори и да ги въведа обаче не мога да получа достъп.
След като се рестартира компа обаче всичко тръгва наред.
Сървърът служи само за Уеб Сървър на няколко сайта, но натовареността не е изобщо голяма - около 400 посещения дневно. Интересно е че това ми го направи за пръв път преди 1 седмица. След това преди 3 дни и днес вече 2 пъти.
Лошото е че сървърът ми се намира на отдалечено място и рестарта е труден. За това се надявам да ми помогнете да корегирам проблема.

Благодаря предварително
Контакти:  cypro

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
WEB  
Мнение #2
Skip to the previous post in this topic. Написано на: Юни 21 2010, 10:27

Avatar




Група: Li fans
Мнения: 763
Регистриран: Февруари 2008

Оценка: 5

Offline
dmesg
free -m
ps aux
top

64/32 bit?

какви са ти настройките на apache за процеси и лимити на заявки?

с какво ядро си, версия, вариант?

Редактирано от altoas на Юни 21 2010, 10:28

Контакти:  altoas

  • AOL  AOL:
  • ICQ  ICQ:
  • MSN  MSN:
  • YIM  Yahoo IM:
Общо 1 отговор(а) от Юни 19 2010, 20:47 до сега
 » Начало » Li Форуми » Help & Support » Servers & Services » Проблем със сървъра

© 2014 Linux Index Project
Powered by iF 1.0.0 © 2006 ikonForums